Vrij bewegen en de juiste houding

Als fysiotherapeut zijn wij gespecialiseerd op het gebied van houding en beweging. Wij behandelen mensen die in het dagelijkse leven belemmerd worden in het bewegen. De fysiotherapeut is bij uitstek diegene die de kennis en kunde heeft over het bewegingsapparaat van jong en oud. Of u nu klachten ervaart omdat u fanatiek sport of dat u uit het niets een klacht heeft gekregen, u kunt bij Fysiotherapie de Dijken terecht!

Wilt u ook zonder (rug)klachten leven? Dan hebben wij goed nieuws!

Iedereen kan bij ons terecht of u nu last heeft van slijtage, nek of lage rugpijn, schouderklachten of een verstuikte enkel, u bent in ons centrum welkom!

foto-201
foto-152

De fysiotherapeut

Bij Fysiotherapie de Dijken behandelt uw fysiotherapeut de patiënt over het algemeen individueel en soms in een oefengroep. U kunt snel bij ons terecht voor uw eerste behandeling, wij streven ernaar u binnen 1-2 dagen te zien voor uw intake en behandeling. De behandeling start met een korte screening en intake, waarna we u gaan onderzoeken om de juiste diagnose te stellen. Daarna volgt de behandeling en een behandelplan om uw klachten te verhelpen en deze ook in de toekomst te voorkomen. De eerste keer kiezen wij voor een uitgebreide behandelsessie zodat wij na de intake en het onderzoek ook de tijd hebben om u te behandelen.

Behandelplan

Bij het maken van uw behandelplan kijken wij samen met u naar uw wensen, uw hulpvraag, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. De behandeling kan bestaan uit oefeningen, mobilisaties, manuele therapie, dry needling en/of medical taping. De behandeling en oefeningen van de fysio zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer optimaal kunt bewegen. Ook voor preventief advies, blessure preventie of het inloopspreekuur kunt u terecht bij de fysiotherapeut van Fysiotherapie de Dijken.

Verwijzing niet noodzakelijk

U kunt naar ons verwezen worden door een huisarts of medisch specialist, maar u mag ook zonder verwijzing direct een afspraak bij ons maken.

Tarieven en vergoedingen

Afhankelijk van de verwijzing van uw arts of specialist en de aard van uw klacht wordt fysiotherapie vergoed uit uw aanvullende zorgverzekering en/of basisverzekering. Fysiotherapie de Dijken heeft met veel verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als wij geen overeenkomst met de zorgverzekeraar hebben of u bent niet of onvoldoende aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten van de gegeven behandelingen voor uw eigen rekening. Check voor de zekerheid altijd met uw eigen zorgverzekeraar wat er vergoed wordt in uw specifieke situatie.

Maak een afspraak bij ons