Onze Werkwijze

Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat

Eerste afspraak

Wanneer u ingesproken heeft of uw naam en telefoonnummer heeft gemaild nemen wij telefonisch contact met u op om de eerste afspraak te maken. Wij verzoeken u bij uw eerste bezoek een identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of ID kaart) mee te brengen.

Het maken van de eerste afspraak kan van u of van uw huisarts uitgaan. Het is niet verplicht de huisarts eerst te bezoeken. Wij zijn vrij en direct toegankelijk (DTF). Wij stellen de eerste keer veel vragen om vast te kunnen stellen:

 • Wat uw klachten zijn en wat uw hulpvraag is.
 • Of wij de meest aangewezen behandelaar zijn.
 • Of er eerst nader onderzoek moet worden gedaan om bepaalde aandoeningen te bevestigen of uit te sluiten.

Daarna stellen we vast wat er met u – naar onze mening – aan de hand is en wat u en wij daaraan kunnen doen om uw klacht te verhelpen. Wij versturen hiervan een kort verslag naar uw huisarts. Na de screening en de intake vindt er meestal een behandeling plaats zodat u meteen geholpen wordt. Daarom reserveren we, indien mogelijk, een dubbele afspraak.

Vervolgafspraak

Na de eerste behandeling maken we een vervolgafspraak om de reactie op de behandeling vast te stellen en aan de hand daarvan het vervolg van het behandeltraject te bepalen.

Ons aandeel bestaat uit het toepassen van speciale mobiliserende handgrepen, het geven van inzicht in de klacht en uitzicht op het verloop van de behandeling. Verder geven wij u huiswerkoefeningen en advies mee om het probleem zo effectief mogelijk te verhelpen. Veranderingen zijn meestal direct merkbaar.

Ongestoorde behandeling

De grootste ergernis bij patiënten blijkt het aannemen van de telefoon tijdens de behadeling te zijn. Daar kunnen wij  ons helemaal in vinden. Wanneer u 030-687450 belt krijgt u een tekst te horen die u vraagt om naam en telefoonnummer in te spreken waarop wij u later terugbellen. U wordt bij ons dus ongestoord behandeld.

Maak een afspraak bij ons

Prijslijst

Deze tarieven worden gehanteerd als uw behandeling niet (meer)  wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Dit kunnen andere tarieven zijn dan de tarieven die met de zorgverzekeraars zijn afgesproken voor rechtstreekse declaratie.

Zitting Fysiotherapie in de praktijk € 44,50
Zitting Fysiotherapie incl. toeslag aan huis € 60,00
Zitting Orthopedisch Manuele Therapie in praktijk € 61,25
Zitting Orthopedische Manuele Therapie incl. toeslag aan huis € 76,50
Screening, intake en onderzoek in de praktijk € 61,25
Intake en onderzoek na verwijzing in de praktijk: € 61,25
Intake en onderzoek na screening incl. toeslag aan huis € 76,80
Eenmalig Fysiotherapeutisch onderzoek incl. rapportage (consult): € 82,00
Eenvoudige korte rapportage € 81,00
Meer gecompliceerde tijdrovende rapportage € 162,00
Niet nagekomen afspraak, binnen 24 uur afgezegd 100% berekend.
Verstrekte verband- en hulpmiddelen en andere producten Prijslijst

Aanbevelingen

Dit zeggen patiënten over ons

 • Omdat de manueel therapeut in mijn woonplaats pas na vier weken tijd voor mij had, ben ik in de regio gaan zoeken en kon al dezelfde week bij Maarten terecht. Ik heb Maarten leren kennen als een uiterst zorgvuldig behandelaar die mij eerst uitgebreid het hemd van het lijf vroeg alvorens de hand op de zere plek te leggen. Door die gedegen voorbereiding wist hij goed wat aard en oorzaak van mijn klachten waren. Zijn behandeling sloot daarop prima aan. Liever heb ik geen manueel therapeut nodig, maar als dat wel zo is, dan bel ik Maarten weer.

  Peter Lagarde
 • Net na de kerstvakantie kreeg ik klachten aan mijn knie. Ik ben toen naar Maarten gegaan en hij heeft mij uitstekend geholpen. Na een paar weken kon ik weer volop meedoen met mijn trainingen. Nog bedankt maarten!

  Jeffrey
 • Ik verging van de pijn in mijn kuit na het hardlopen. Door de prettige en goede behandeling bij Radix Fysiocare en de juiste oefeningen kan ik weer hardlopen zonder pijn. Dank Maarten, helemaal super!

  Jöran van den Bergh
 • Ik heb al een poos veel last van mijn onderrug,maar door deze goede behandelmethode minder last, zodat ik weer beter mijn sporten kan beoefenen!

  Lily Klaassen
 • “Maarten heeft mij zeer goed geholpen met mijn rugklachten. Door zijn behandeling te combineren met gerichte bewegingsoefeningen heeft hij mij snel en adequaat van de problemen af geholpen.”

  Patrick van Oostrum
 • “Maarten is een bijzonder prettige therapeut die zijn kennis en bevindingen op een duidelijke manier deelt met zijn clienten en direct vertrouwen wekt.”

  Susan de Vos
 • “Maarten heeft me geholpen met problemen in nek en rug. Daar waar andere fysio's niet tot de kern wisten te komen en dus het probleem niet wisten te vinden, had Maarten snel de oorzaak gevonden en wist hij met de juiste combinatie van behandeling en oefeningen mij snel weer fit te krijgen.”

  Jonnes Bouma
 • Ik heb Maarten leren kennen als een plezierig en goede manueeltherapeut. Door goed te luisteren wist hij mijn rugproblemen optimaal te behandelen. Zijn kennis op zijn vakgebied is groot, hij weet waarover hij praat en hoe zijn patienten moet behandelen. Prettig in omgang en hij heeft de juiste stap gemaakt met het starten van zijn praktijk in IJsselstein. Grote aanwinst voor deze regio.”

  Mark Uittenbogaart