teamfoto_edit

Wie zijn wij

Fysiotherapie De Dijken, is een samenwerking van Joop Overes, Paul Cornelissen (Therapeutisch Centrum IJsselstein) en Maarten Zwaan (Radix Fysiocare). We zijn in mei 2018 de nieuwe maatschap begonnen; Fysio & Manueel Therapeutisch Centrum IJsselstein, deze staat als zodanig vermeld bij de KvK.
De naam Fysiotherapie De Dijken omdat we zowel op de Groene Dijk als op de Lage Dijk-Noord een locatie hebben.
Joop startte in 1981 een praktijk in het pand Hofstraat 8, door de Historische Kring IJsselstein uitgebreid beschreven in 2019 .
In 2008 is Joop een maatschap aangegaan met Paul Cornelissen, die hiervoor in Soestdijk heeft gewerkt en 5 jaar in een praktijk in IJsselstein. Beide werkend als fysiotherapeut/manueeltherapeut.

De twee huisartsenpraktijken waarmee we goed en veel samenwerkten, verhuisden naar woon en zorgcentrum “Ewoud” en gingen daar gezamenlijk verder als praktijk “De Nieuwpoort”. In het kader van “samen onder een dak” zijn wij mee verhuisd en een samenwerking aan gegaan met een praktijk uit Nieuwegein onder de naam Paramedisch Centrum IJsselstein.

Na een zorgvuldige evaluatie hebben Joop en Paul besloten om deze werkvorm achter zich te laten.

Op de Groene Dijk 2a, in een ruimte van 240 vierkante meter vonden we een nieuw onderkomen. Hier zijn we gestart als maatschap met Maarten Zwaan van Radix Fysiocare, samenwerkend onder de naam Fysiotherapie De Dijken.
Maarten is vanaf 2000 fysiotherapeut en werkzaam geweest in Utrecht in een grote sportpraktijk. Daarna in 2009 in IJsselstein Radix Fysiocare gestart binnen Lucas Fitness. Deze locatie hebben we nog steeds en vandaar dat we op deze twee plaatsen werkzaam zijn. Op de Lage Dijk-Noord bieden we naast Manuele Therapie ook Orthopedische Revalidatie.

Sinds januari 2019 is Irene Ypma ook gestart als Fysiotherapeut en Manueeltherapeut i.o. in onze praktijk en is zij werkzaam op beide locaties.

Joop Everes

Joop Overes

Therapeut

Paul Cornelissen

Paul Cornelissen

Therapeut

Maarten Zwaan

Maarten Zwaan

Therapeut

Irene Ypma

Irene Ypma

Therapeut

Maak een afspraak bij ons