Paul Cornelissen
Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlCornelissen, P. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering

Paul Cornelissen

  • Fysiotherapeut
  • Manueeltherapeut, Master of Science
  • Dry Needling

Geboren in Utrecht en opgegroeid aan de Oude Gracht waar mijn ouders een zaalverhuurbedrijf (Trianon) runden. Mijn hele jeugd fanatiek gesport en de landelijke top met tafeltennis behaald.

In 1997 afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut en vervolgens gaan werken in een particuliere praktijk in Soestdijk. Na een wereldreis van 9 maanden gestart met de SOMT (Stichting Opleiding Manuele Therapie) te Amersfoort en deze afgerond in 2001. 5 Jaar gewerkt in een particuliere praktijk in IJsselstein en in 2008 een maatschap aangegaan met Joop Overes aan de Hofstraat in IJsselstein.

Daarna 4,5 jaar in het Ewoud te IJsselstein gewerkt, waarin ik in oktober 2016 mijn Master of Science Manuele Therapie heb gehaald en nu sinds juni 2018 een samenwerkingsverband/maatschap aangegaan met Joop Overes en Maarten Zwaan aan de Groene Dijk 2a te IJsselstein. Eind 2018 tevens de opleiding Dry Needling (Dry Needling Systems te Amsterdam) afgerond.

Maak een afspraak bij ons